Hem » Diana Baban – influencer och dokusåpastjärna

Diana Baban – influencer och dokusåpastjärna

by Johannes Engström
instagram

Diana Baban är en känd influencer och dokusåpastjärna. Hon har medverkat i tv-programmet “Ex on the beach” år 2018. Hon medverkade även i samma program året efter. Efter de två säsongerna bestämde hon sig dock för att lägga tv-karriären på hyllan och satsa helhjärtat som influencer. Hon har haft ett förhållande med influencern Ben Mitkus. 

Korta fakta om Diana Baban:

Fullständigt namnDiana Baban
Känd förDokusåpaprofil, influencer
ÅlderFödd 1992, alltså 30 år gammal
LängdOkänd
Bor iIggesund i Hudiksvall
NummerDiana Babans telefonnummer är svårt att hitta på nätet

Diana Baban produktioner

Diana Baban har bakgrund inom tv. Hon har framförallt blivit känd för att ha medverkat i tv-programmet “Ex on the beach”. I det programmet medverkade hon i två säsonger. Hon har även jobbat med flera andra kända influencers. Bland dessa är Ben Mitkus, som hon även haft en kärleksrelation med, Joakim Lundell, Jonna Lundell och Jasmine Gustafsson.

Om Diana Baban på MrKoll

På MrKoll kan man få reda på följande om Diana Baban:

  • Diana är född den 21/8 1992 och bor på Hyttevägen 9 i Iggesund tillsammans med flera personer – bland annat Karim och Gitt.
  • Diana eftersöks ofta på MrKoll. Mer än 100 sökningar per månad är inte ovanligt.
  • Det är mest stockholmare som söker efter Diana i MrKoll.
  • Diana är styrelseledamot i ett bolag.

Diana Baban på Flashback

Många som öker efter Diana Baban är intresserade av hennes utseende. Det finns en hel del trådar och skvaller om henne på Flashback. Där står det bland annat att hon ska vara tillsammans med en man känd från den undre världen, men Diana har själv dementerat detta i flera inlägg på sina sociala medier. 

Diana Baban i sociala medier

Diana Baban är väldigt aktiv på sociala medier. Bland annat har hon över 200 000 följare på sitt Instagram-konto. Hon har även en hel del följare på sitt Youtube-konto där hon kontinuerligt lägger upp videos från sin vardag för sina 80 000 följare. 

Diana Baban och Ben Mitkus

Diana Baban och influencern Ben Mitkus var ett par i tre år. Deras uppbrott blev uppmärksammat då de under de sista veckorna av deras förhållande befunnit sig på resande fot tillsammans i Grekland, Italien och Amsterdam. De hade även lagt upp romantiska bilder tillsammans där de både kramades och pussades, vilket gjorde att många blev förvånade när Diana avslöjade att Ben plötsligt hade gjort slut.

Du kanske även gillar...