Hem » Känd nöjesprofil gripen i Mellansverige

Känd nöjesprofil gripen i Mellansverige

by Johannes Engström

En känd nöjesprofil som har många år i sin bransch har blivit gripen av polis. En kvinna ringde polisen när mannen stod utanför hennes bostad och bankade på dörren. Kvinnan och nöjesprofilen har haft ett tidigare förhållande enligt uppgifter.

Kvinna har även anmält mannen för misshandel flera gånger och mannen har varit efterlyst i sin frånvaro. Själva gripandet gick lugnt till och mannen fördes till polisstationen.

Flera personer har tidigare sett mannen slå kvinnan när de befunnit sig utomhus och enligt vittnen föll kvinnan till marken en av gångerna. Enligt kvinnan själv fick hon uppsöka sjukhuset vid flertalet tillfällen som följd av misshandeln.

I efterföljande rättegång blir mannen dömd till fängelse i nio månader och att betala ett skadestånd till kvinnan på 38 000 kronor.

Flashback känd nöjesprofil gripen

När du söker på känd nöjesprofil gripen Flashback hittar du flera trådar som handlar om just det här fallet. I början av trådarna diskuteras det om vem denna nöjesprofil kan tänkas vara. Det tar inte speciellt lång tid innan flertalet besökare har namngett den nu gripna mannen.

Det är också spekulationer om vart i Mellansverige händelsen tog plats. Något de listar ut genom att söka på exflickvännen till mannen.

Du kanske även gillar...