Hem » Morden i sandhamn säsong 9 avsnitt

Morden i sandhamn säsong 9 avsnitt

by Johannes Engström

Mord i Sandhamn, säsong 9

Eftersom efterlängtade Mord i Sandhamn, säsong 9, har äntligen kommit och fansen är förväntansfulla. Denna otroligt populära svenska kriminal-TV-serie baseras på Viveca Stens bästsäljande deckare och har blivit en favorit bland tittarna, både lokalt och internationellt.

Avsnitt Titel Sändningsdatum
Avsnitt 1 ”Mörkt vatten” 13 januari, 2022
Avsnitt 2 ”Utan spår” 20 januari, 2022
Avsnitt 3 ”I natt är du död” 27 januari, 2022
Avsnitt 4 ”I fel sällskap” 3 februari, 2022

Karaktärer och rollista

Huvudkaraktärerna, som vi har lärt känna och älska under seriens gång, kommer tillbaka för säsong 9. Detta inkluderar våra favoritpoliser – Thomas Andreasson (spelad av Jakob Cedergren) och Nora Linde (Alexandra Rapaport) – tillsammans med ett antal andra kända ansikten.

Intrigande detaljer om säsong 9

Säsong 9 handlar om Nora Linde och Thomas Andreasson, när de löser mysterier på den idylliska ön Sandhamn. Intrigen täcker mörka hemligheter och spännande nya brottsfall, vilket säkerställer att tittarna sitter på kanten av sina stolar fram till slutet.

Var kan man titta på Mord i Sandhamn?

Mord i Sandhamn säsong 9 är tillgängligt för streaming på SVT Play, så se till att du inte missar det. Om du inte har sett de tidigare säsongerna ännu är de också tillgängliga för binge-watching där.

Publikens reaktion och recensioner

Mord i Sandhamn har alltid haft starka recensioner från publik och kritiker alike. Även denna säsong 9 har fått positiv respons med beröm för dess engagerande handling, skicklig skådespel och den natursköna platsen.

Du kanske även gillar...