Hem » Netflix gratis om man har spotify

Netflix gratis om man har spotify

by Johannes Engström

Kan du få Netflix gratis om du redan har Spotify?

Det finns en allmän uppfattning att om man prenumererar på Spotify kan man möjligen få Netflix gratis. Tyvärr finns det ingen direkt koppling mellan Spotify och Netflix som skulle göra detta möjligt för närvarande. Men låt oss undersöka några kreativa sätt som man kan få mest ut av sina strömningstjänster.

Maximera dina strömningstjänster

En av de stora fördelarna med strömningstjänster som Spotify och Netflix är att de erbjuder ett stort utbud av underhållning. Spotify har en massiv musikbibliotek, podcast samling och till och med några videor. Netflix å andra sidan, ger tillgång till tusentals filmer, TV-program och originalserier.

Paketlösningar

Trots att det inte finns någon direkt ”Netflix gratis med Spotify” deal, finns det andra tjänster som erbjuder paketlösningar. Många telefon- och internetleverantörer erbjuder ofta rabatterade eller till och med gratis strömningstjänster som en del av deras paket.

Företag Paket Fördelar
Telia Telia Play+ Rabatterade priser på både Spotify och Netflix
Com Hem Com Hem Play+ Gratis tillgång till vissa strömningstjänster
Telenor Telenor Stream Gratis tillgång till utvalda strömningstjänster
Viasat Viasat Guld Gratis Netflix ingår i paketet

Spara pengar genom att dela prenumerationer

Spotify och Netflix tillåter både att dela konton mellan familjemedlemmar. Om du har en familj eller en grupp vänner som också vill njuta av musik och filmer, kan ni dela kostnaden för prenumerationerna. På så sätt får du båda tjänsterna till ett lägre pris per person.

Agera smart när det gäller dina strömningstjänster. Även om du inte kan få gratis Netflix med Spotify just nu, finns det fortfarande många sätt du kan maximera dina tjänster och räkna ut det bästa möjliga värdet för dina pengar.

Du kanske även gillar...