Hem » På flyg från vietnam – korsord

På flyg från vietnam – korsord

by Johannes Engström

Är du fast med korsordet ”På flyg från Vietnam”? Då har du kommit till rätt ställe! Vi har samlat några av de mest förekommande orden, termer och relaterade fakta när det gäller flygresor från Vietnam för att hjälpa dig lösa korsordet.

Vanliga Korsordslösningar

När det kommer till korsordet ”på flyg från Vietnam”, kan en rad olika svar vara lösningsordet. Det kan till exempel vara städernamn, flygbolag eller till och med något relaterat till maträtter ombord. Det som gör korsord så utmanande är att svaren kan variera enormt, beroende på antalet bokstäver i ledtråden samt korsordets övergripande tema.

Antal bokstäver Möjliga Svar Kategori
4 Hanoi Stad
5 VietJet Flygbolag
6 Pho Bo Maträtt
7 Saigon Stad

Viktig tarnsporthistoria

Att förstå lite om historien bakom Vietnamkrigets slut och dess inverkan på flygfarten kan också hjälpa till att lösa detta korsord. Den historiska händelsen, Operation Frequent Wind, till exempel, kan vara kopplad till ledtråden om ”flyg från Vietnam”.

Flyginformation från Vietnam

Att veta vilka de stora flygbolagen är i Vietnam, till exempel Vietnam Airlines, VietJet Air och Bamboo Airways, kan också hjälpa dig att lösa korsordet.

Samtidigt, om ditt korsord syftar på destinationer direkt från Vietnam är det nyttigt att veta de mest populära destinationerna som kinesiska städer som Peking och Shanghai, närliggande sydostasiatiska länder som Thailand och Malaysia, samt längre håll som Australien och USA.

Populära vietnamesiska maträtter på flyget

Kanske ditt korsord frågar om populära vietnamesiska maträtter som serveras på flyget? Pho Bo (nudelsoppa med nötkött), Bánh mì (en sandwich) eller Gỏi cuốn (färska vårrullar) kan då vara potentiella svar.

Förhoppningsvis ger denna artikel några användbara tips när du nästa gång stöter på ett korsord med ledtråden ”På flyg från Vietnam”. Lycka till!

Du kanske även gillar...