Hem » Så känner Amber Heard Elon Musk

Så känner Amber Heard Elon Musk

by Johannes Engström

Har du tillbringat tid med att läsa skvallertidningar eller bloggar de senaste åren så är du säkerligen bekant både med Amber Heard och Elon Musk. Musk har blivit känd som en frispråkig och smart tech-miljonär. Allra senast har han varit på löpsedlar i och med köpet av Twitter.

Amber Heard har på sista tiden blivit bekant för den breda massan i och med den infekterade rättegången mot henens ex-make Johnny Depp som världen kunde följa under våren 2022. Depp och Heards äktenskap tog slut 2016. Rättegången handlade om att Heard anklagat Depp för att ha varit våldsam under deras äktenskap.

Då dejtade Amber Heard Elon Musk

Redan några månader efter skillsmässan kunde allmänheten se bilder på Heard i sällskap med en ny man. Den mannen visade sig snart vara Elon Musk. Musk hade dock varit intresserad av Heard ända sedan början av 2010-talet. Närmare bestämt hade han fått upp ögonen för skådespelerskan när hon spelade en av huvudrollerna i action-filmen Aquaman.

Under våren 2017 gick bägge ut med att de var ett par. Den relationen kom att hålla i cirka fyra månader innan de gjorde slut i augusti samma år. De fortsatte att dejta från och till under det kommande året innan det blev ett definitivt slut under 2018.

Du kanske även gillar...