Hem » Släktgård Halland barn

Släktgård Halland barn

by Johannes Engström

Tidigare i år blev polisen tillkallad till en släktgård i Halland efter flera orosanmälningar. Väl där hittade de sju barn som varit isolerade från samhället under sin uppväxt. Det yngsta barnet som bara är över 2 år gammalt hade dessutom inget personnummer och fanns inte registrerad någonstans.

Barnen från släktgård Halland barn har inte gått i någon skola och föräldrarna har helt sagt upp alla kontakter med sjukvården. Enligt föräldrarna till barnen har de fått undervisning i hemmet.

I mars i år kom polisen till gården för att omhänderta tre av barnen men det visade sig att barnen och familjen var borta. Senare hittade dock barnen i Dalarna av civilklädd polis och kunde omhändertas.

Släktgård Halland barn Flashback

På Flashback har det varit många spekulationer kring om huruvida familjerna är svenska eller inte. Det har senare kommit fram till att familjerna är svenskar och att de börjat leva ett väldigt strikt kristet liv.

Men de flesta kommentarer handlar om hur fel det är att hålla barn isolerade från samhället. Barn behöver kontakt med andra barn och att få gå i skolan. Det har också pratat om att en av papporna varit känd och framgångsrik inom spelvärlden.

Du kanske även gillar...