Hem » Vart är det varmt i december

Vart är det varmt i december

by Johannes Engström

Vart är det varmt i december?

Om du letar efter en varm plats att koppla av i december, då finns det många fantastiska destinationer globalt. Visste du att det finns länder där solen skiner året om och december inte gömmer sig i snö och kyla? I denna artikel kommer vi att diskutera några av de varmaste platserna du kan besöka i december.

Destination Genomsnittlig temperatur i december Viktiga attraktioner
Thailand 26°C Beach, Tempel, Marknadspassager
Australien 27°C Operahuset, Great Ocean Road, Bondi Beach
Dubai 26°C Burj Khalifa, Shopping festival, Öken Safari
Sydafrika 25°C Skönheten i Kapstaden, Vinodlingar, Vilda djurliv

Thailand – Paradiset i Asien

Thailand är känt för att vara ett turistmål som är öppet året om. Under december varierar temperaturen mellan 24 till 31 grader Celsius. Detta innebär att det är perfekt väder för att utforska Bangkok, Reserverade badplatser som Pattaya, Phuket och de historiska ruinerna i Ayutthaya.

Australien – Utforska den södra halvklotet

December markerar början av sommaren i Australien, vilket gör det till en utmärkt tid att besöka. Sydney, Melbourne och Gold Coast håller alla överraskningar i lager för besökare, från vackra stränder till ikoniska landmärken och robusta landskap.

Dubai – En värld av extravagans

Dubai kan vara extremt hett på sommaren, men i december är temperaturerna behagliga. Staden kommer också till liv med festivaler som Dubai Shopping Festival och National Day firande.

Sydafrika – Äventyr och vilda djur

Om du gillar vilda djur eller på är på jakt efter äventyr, så är Sydafrika i december definitivt en plats att tänka på. Med genomsnittstemperaturer runt 25 grader Celsius, upplev safariäventyr, stränder, vinodlingar och otroligt mycket mer.

Listan är lång och alternativen många. Så varför inte packa dina väskor och fly från kylan denna december? Vilken destination du än väljer att besöka, kom ihåg att njuta av varje stund och ta in all den skönhet världen har att erbjuda.

Du kanske även gillar...