Hem » Rollistan i The Witcher

Rollistan i The Witcher

by Johannes Engström

Den framgångsrika Netflix-fantasyserien The Witcher är inspirerad av fantasybokserien med samma namn av Andrzej Sapkowski.

The Witcher förtäljer historien om den ensamme monsterjägaren Geralt of Rivia. Han försöker att överleva i en värld där människorna inte sällan är mer ondskefulla än monster.

När ödet för honom i kontakt med en mäktig trollkvinna och en ung prinsessa så måste de tre lära sig att på egen hand navigera på den alltmer instabila kontinenten.

Rollistan i The Witcher

Nyligen blev en hel del fans av ”The Witcher” upprörda över det plötsliga tillkännagivandet av en dramatisk förändring i rollbesättningen. Liam Hemsworth tar nämligen över rollen som Geralt istället för Henry Cavill i den kommande säsongen.

Vi det här laget har Henry Cavill redan hunnit bli en favorit bland många. Men nu fortsätter han bara fram till säsong 3.

Flipp eller flopp?

Liam Hemsworth är mest känd för sin roll som Gale Hawthorne i Hunger Games-filmerna. Att han har talang är det ingen som ifrågasätter. Men frågan är om han lyckas axla rollen som Geralt på ett lika övertygande sätt.

Att byta ut en så pass populär huvudrollsinnehavare är verkligen en risk. Men vi vet ju att han har talang, därmed hoppas vi ändå på en lyckad fortsättning. Slutligen bör nämnas att rollistan i The Witcher är väldigt lång under tredje säsongen.