Hem » Lyrics put the blame on mame [reprise] rita hayworth

Lyrics put the blame on mame [reprise] rita hayworth

by Johannes Engström

”Lyrics Put the Blame on Mame [Reprise] Rita Hayworth”

Låten ”Put the Blame on Mame [reprise]” framförs av den undersköna Rita Hayworth, är en signaturmelodi från en av de mest notabla filmerna från 1940-talet, ”Gilda”. Denna spektakulära och suggestiva sång har blivit odödlig tack vare Rita Hayworths enastående prestation. Låt oss dyka djupare in i ”Put the Blame on Mame [reprise]” och upptäcka mer om denna häpnadsväckande låt och dess ikoniska framträdande.

Sång Artist Film
Put the Blame on Mame [reprise] Rita Hayworth Gilda
Amado Mio Rita Hayworth Gilda
I’ve Been Kissed Before” Rita Hayworth The Lady from Shanghai
The Heat Is On! Rita Hayworth Miss Sadie Thompson

Rita Hayworths konstnärliga förmågor

Rita Hayworth kan verkligen inte anklagas för att sakna talang. Utöver sin framstående skådespelartalang var hon en fantastisk sångare och dansös.

När det gäller ”Put the Blame on Mame [reprise]”, särskilt, hävdade Hayworth att sången är fylld med djup och känsla som kan knappast matchas. Sprungen ur filmen ”Gilda”, är låten i själva verket ett uttryck för Gilda’s (spelad av Hayworth) självdestruktiva beteende och missnöje med livet.

Tolkningen av Lyrics Put the Blame on Mame

Lyrics Put the Blame on Mame kommer från ett perspektiv av självuppoffring och självförakt. Gilda använder ”Put the Blame on Mame” som ett slags klagomål mot den verklighet hon befinner sig i och en förnekelse av hennes egen förmåga att förändra sin situation.

Ytterligare analys av Lyrics Put the Blame on Mame visar tydliga tecken på bitterhet och en stark längtan efter att undfly sina nuvarande omständigheter. Detta förstärks genom Hayworths starka röst och fullkomligt tilltalande scenframträdande.

Så om du någonsin stöter på ”Put the Blame on Mame [reprise]” Rita Hayworth, vet du nu lite mer om dess innebörd och det hårda arbete och passion som gick in i att framföra denna ikoniska melodin.

Några klassiska låtar av Rita Hayworth

  • Put the Blame on Mame [reprise]
  • Amado Mio
  • I’ve Been Kissed Before
  • The Heat Is On!

Du kanske även gillar...