Hem » Väder san agustin gran canaria 14 dagar

Väder san agustin gran canaria 14 dagar

by Johannes Engström

Väderprognos: San Agustin, Gran Canaria, Nästa 14 dagar

Klar att resa till soliga San Agustin i vacker Gran Canaria, men är osäker på vad du kan förvänta dig av vädret under din semester? Oroa dig inte – här ska vi ge en detaljerad väderprognos för de kommande 14 dagarna i San Agustin, Gran Canaria.

Detta paradisön Gran Canaria är känd för sitt behagliga klimat året runt och San Agustin är inget undantag. Så låt oss dyka rakt in i det.

Dag Högsta temperatur(°C) Lägsta temperatur(°C)
1 25 18
2 26 18
3 28 19
4 26 18
5-14 24-28 18-20

Väderfaktorer Att Ägna Uppmärksamhet

När du planerar din resa till Gran Canaria, bör du överväga flera viktiga faktorer. Först och främst, förvänta dig att se solen under en stor del av dagen, men kom ihåg att det kan vara kyligt på natten och tidig morgon.

Vad Att Packa

För de varma dagarna i San Agustin, kommer lätta kläder, badklader, hattar, solglasögon och solkräm att vara dina bästa vänner. Under sen eftermiddag och kvällar kan det bli lite kyligt, så ta med en tunn kofta eller tröja också. Så oavsett om du planerar att spendera dina dagar på stranden, utforska omgivningarna, eller bara slappna av, kommer du att vara förberedd för allt väder San Agustin har att erbjuda under de nästa 14 dagarna.

Du kanske även gillar...